Thuiszorg

Het verzorgende personeel van Thuiszorg Kaya is IG3 gecertificeerd, en onze verpleegkundigen zijn niveau 4 en 5 gecertificeerd. Wij leveren een uitgebreid verzorgend dienstenpakket dat al onze klanten in de omgeving (zelf in vullen) assisteert in medische en persoonsgerichte verzorging en persoonlijke begeleiding.

Begeleiding Individueel

Stelt u prijs op individuele begeleiding dan kunnen wij uw wensen om zetten in een takenpakket, zodat u die individuele zorg ontvangt die u behoeft. Onze begeleiders kunnen bijstaan in bijvoorbeeld een stukje additionele motivatie, zelfredzaamheid en impulsbeheersing. Onze individuele ondersteuning is gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit.

Persoonlijke Verzorging En Verpleging

Wellicht door ziekte of ouderdom is ondersteuning in de persoonlijke verzorging benodigd. Ons team staat klaar om die persoonlijke verzorging op maat te leveren. Ook als het om medische verzorging gaat staan onze gecertificeerde verpleegkundigen klaar om die ondersteuning te bieden.

24 Uur Zorg

Waar verzorging en eventuele bewaking rond de klok nodig is kan onze 24 uurs zorg ingeschakeld worden. Wij zullen ondersteunen in bv begeleidende hulp bij het slapen gaan, en het wakker worden en toiletbezoek tijdens de nachtelijke uren.

Mocht u persoonlijke wensen hebben, of vragen over ons dienstenpakket, neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we een ori├źnterend gesprek kunnen hebben over uw behoeften.

Kunnen we jou helpen?

Ons team biedt ook begeleiding bij het aanvragen van de juiste zorg. Vraag naar de mogelijkheden.

info@thuiszorgkaya.nl

Veraartlaan 12- 1.13, 2288 GM Rijswijk